هنر سرود و تلفیق آن با نمایش، ژانری با عنوان سرود نمایش خلق می‌کند و از فعالیت‌های مورد توجه نوجوانان است. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هدف شناخت و پرورش استعدادهای نوجوان در این حوزه اقدام به تاسیس انجمن سرود و نمایش کرده است. در حال حاضر دوره‌های آموزشی انجمن سرود نمایش - کانون با بسترسازی لازم، در سراسر کشور برگزار می‌شود و از فعالیت‌های پررونق کانون است. در هیمن راستا نخستین مهرواره سرود – نمایش با نام «سرود آفرینش» با حضور 300 گروه و بیش از 4500 نفر نوجوان در سال 98 برگزار شد.

سرود نمایش به عنوان یک فعالیت گروهی منجبر به ترویج روحیه تحمل و قبول یکدیگر و تلاش برای فعالیت جمعی می‌شود همچنین نوجوانان با اصول سولفژ، کُرال و همخوانی آشنا شده و تلاش میکنند با استفاده از هنر نمایش و اجرای پرفورمنس، تصویری از محتوای سرود برای مخاطبان بازسازی کنند.

  • // - 08:26
  • تعداد بازدید: 230
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نهال‌های سبز در مرکز نسیم شهر رویید

مرکز فرهنگی هنری نسیم شهر با برگزاری کارگاه‌های ادبی و هنری به مناسبت روز نوجوان میزبان دانش‌آموزان نوجوان بود.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان تهران، ۴۰ نفر از دانش‌آموزان مدرسه ی رضوان روز ۸ آبان ماه مصادف با روز نوجوان، تعدادی از دانش‌آموزان  میهمان مرکز فرهنگی هنری نسیم‌شهر شدند.  

در این برنامه قصه‌ی «خوابی پر ازشکوفه و شاپرک» توسط مربی مرکز لیلا علیزاده اجرا شد.  انیمیشن «تقلید» با هدف آگاهی رساندن به نوجوان امروز پخش و نقدی کوتاه شد. شخصیت «شهید رستمی» نوجوان شهید شهرستان نسیم شهر معرفی و مسابقه نقاشی  نیز برگزار شد.  

نوجوانان همچنین درکارگاه سفال به یاد نوجوانان شهید غزه و نمادی از آزادی «کبوترصلح» را ساختند و با نوشتن جمله‌هایی با آغاز «دوست فلسطینی من...»  در مسابقه‌ی جمله‌نویسی  شرکت کردند.

در پایان کتاب «چه کسی طوفان را آرام خواهد کرد» معرفی و بخش‌هایی از آن توسط دانش‌آموزان خوانده شد.  

هدف از برگزاری این ویژه برنامه بزرگداشت روز نوجوان، همدردی با کودکان ونوجوانان فلسطینی، بزرگداشت شهدای نوجوان بود.

نهال‌های سبز در مرکز نسیم شهر رویید

نهال‌های سبز در مرکز نسیم شهر رویید

نهال‌های سبز در مرکز نسیم شهر رویید

نهال‌های سبز در مرکز نسیم شهر رویید

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت