هنر سرود و تلفیق آن با نمایش، ژانری با عنوان سرود نمایش خلق می‌کند و از فعالیت‌های مورد توجه نوجوانان است. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هدف شناخت و پرورش استعدادهای نوجوان در این حوزه اقدام به تاسیس انجمن سرود و نمایش کرده است. در حال حاضر دوره‌های آموزشی انجمن سرود نمایش - کانون با بسترسازی لازم، در سراسر کشور برگزار می‌شود و از فعالیت‌های پررونق کانون است. در هیمن راستا نخستین مهرواره سرود – نمایش با نام «سرود آفرینش» با حضور 300 گروه و بیش از 4500 نفر نوجوان در سال 98 برگزار شد.

سرود نمایش به عنوان یک فعالیت گروهی منجبر به ترویج روحیه تحمل و قبول یکدیگر و تلاش برای فعالیت جمعی می‌شود همچنین نوجوانان با اصول سولفژ، کُرال و همخوانی آشنا شده و تلاش میکنند با استفاده از هنر نمایش و اجرای پرفورمنس، تصویری از محتوای سرود برای مخاطبان بازسازی کنند.

لیست اخبار صفحه :100
انتصاب سر پرست معاونت فرهنگی کانون استان تهران

انتصاب سر پرست معاونت فرهنگی کانون استان تهران

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان تهران جلسه تودیع و معارفه معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران دوشنبه ۱۹ خرداد با حضور مدیر کل استان تهران و کارشناسان در ساختمان جدید این اداره کل واقع در خیابان بهار انجام شد. در این جلسه فاطمه تنهایی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران با تقدیر و تشکر از تلاش و زحمات نوشین آغاز معاون فرهنگی سابق استان تهران و آرزوی موفقیت برای ایشان گفت:امیدوار است این تغییر در استان تهران منشا خیر و برکت برای همه و موجب خیر و پیشرفت برای معاون جدید خانم مهرنوش قربانعلی باشد.


شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت