هنر سرود و تلفیق آن با نمایش، ژانری با عنوان سرود نمایش خلق می‌کند و از فعالیت‌های مورد توجه نوجوانان است. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هدف شناخت و پرورش استعدادهای نوجوان در این حوزه اقدام به تاسیس انجمن سرود و نمایش کرده است. در حال حاضر دوره‌های آموزشی انجمن سرود نمایش - کانون با بسترسازی لازم، در سراسر کشور برگزار می‌شود و از فعالیت‌های پررونق کانون است. در هیمن راستا نخستین مهرواره سرود – نمایش با نام «سرود آفرینش» با حضور 300 گروه و بیش از 4500 نفر نوجوان در سال 98 برگزار شد.

سرود نمایش به عنوان یک فعالیت گروهی منجبر به ترویج روحیه تحمل و قبول یکدیگر و تلاش برای فعالیت جمعی می‌شود همچنین نوجوانان با اصول سولفژ، کُرال و همخوانی آشنا شده و تلاش میکنند با استفاده از هنر نمایش و اجرای پرفورمنس، تصویری از محتوای سرود برای مخاطبان بازسازی کنند.

  • // - 09:39
  • تعداد بازدید: 11258
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تقدیر از مراکز فرهنگی موفق در برگزاری کارگاه های برخط

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران از مراکز فرهنگی هنری موفق در برگزاری کارگاه های بر خط تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران فاطمه تنهایی، با اشاره  به رشد ۱۵۰درصدی کارگاه های فصل بهار۱۴۰۰ گفت: مشارکت ۴۵ مرکز فرهنگی هنری کانون استان تهران در برگزاری کارگاه ها، تنوع در عناوین کارگاه ها و  بهبود تجهیزات فناوری مراکز کانون استان تهران از جمله عوامل موثر در اجرای مطلوب دوره های برخط بهار ۱۴۰۰ است.

مدیرکل کانون استان تهران در تبیین ملاک های ارزیابی مراکز کانون استان تهران در سه سطح عالی خوب و متوسط، گفت: تعداد کارگاه های برگزار شده در هر مرکز، آمار ثبت نام و ارتباط موثر و موفق با مخاطبان کودک نوجوان  در کارگاه های فرهنگی هنری  برخط از جمله ملاک های ارزیابی بوده  است.

تنهایی با اشاره به اینکه جزء معدود استان هایی هستیم که علاوه بر ۶۳ کارگاه در سطح ملی، کارگاه های ویژه  مراکز را نیز تعریف کرده ایم، تصریح کرد: ۱۰۱ نفر از مربیان علاقه مند به کودک و نوجوان در این ۱۰۱ کارگاه ویژه مراکز  فعال هستند.

وی با تاکید بر نظارت دقیق مسئولین مراکز فرهنگی هنری کانون استان تهران بر حسن اجرای کارگاه های برخط افزود : نظم، دقت نظر، بررسی امکانات و تجهیزات فناوری مراکز از جمله موارد مهم کانون استان تهران برای  مراکز فرهنگی  است.

فاطمه تنهایی ضمن مغتنم شمردن فرصت خلوتی مراکز در دوران کرونا  گفت: تعمیر زیر ساخت های فیزیکی ساختمان ها از جمله موارد مهم در دست اجرای کانون استان تهران است. و تجهیز  به وسایل مورد نیاز مراکز از جمله موارد مهم در دست اجرای کانون استان تهران است.

وی با تقدیر و تشکر از همه همکاران و مربیان استان تهران، گفت: با عنایت خداوند در فصل تابستان کارگاه های این فصل پر رونق تر از فصل بهار برگزار خواهد شد.

در پایان  این نشست پنج مرکز ۳۹، ۲۳، ۱۴، ۹ ، ۳۸ با کسب رتبه عالی و شش مرکز نسیم شهر،۴۰، ۱۰ ،۲۵ ، ۱۱، ۸، ۲۲ سطح خوب و۱۵ مرکز در سطح متوسط توسط مدیر کل کانون استان تهران و معاونین مالی و فرهنگی  مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

 

 

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت