مرکز فرهنگی هنری دماوند

این مرکز از سال 1344    فعالیت خود را آغاز نمود و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی و ادبی ادامه داده است. در حال حاضر این مجموعه دارای  20855 جلد کتاب در فضایی  با مساحت 274   متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز :

این مرکز با انجام حدود 62 عنوان فعالیت فرهنگی وهنری و ادبی در قالب برنامه های رایج در مراکز کانون در خدمت کودکان و نوجوانان می باشد.امانت کتاب های مناسب  به کودکان و نوجوانان  نیز ازجمله خدمات اصلی مرکز است

بخش های مرکز :

-کتابخانه کودک و نوجوان

-سالن مطالعه ،سالن

-آمفی تئاتر

-کارگاه هنری

امکانات ویژه مرکز :

پروژکشن

 سیستم صوتی

پرده نمایش فیلم

لب تاپ

کامپیوتر ویژه اعضا

امکانات کارگاهی :چرخ سفالگری ،میزمعرق

خدمات فراگیر :-

روز و ساعات فعالیت :

در ایام کرونا: 9الی15

روزهای عادی : 9الی 15 /به صورت یک شیفت روزهای فرد دختران و روزهای زوج پسران                            

پرسنل :

۱ نفر مربی  مسئول مرکز ،1نفر مربی فرهنگی،  1 نفر نیروی هنری،  1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال سن و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی وپرداخت 1000 تومان برای عضویت بصورت مجازی

 

نشانی :

دماوند میدان 17شهریور،خیابان تختی روبروی آموزش و پرورش ،نبش کوچه پرورش ،کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز دماوند

تلفن :76323635-021

فکس:76323635-021

   

 

 

 

 

 

  • 1400/02/20 - 12:04
  • تعداد بازدید: 716
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پادکست عضو نو پا بیست و سومین جشنواره قصه گویی

مهلت ارسال پادکست به بیست و سومین جشنواره قصه گویی از ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ آغاز و تا ۱ مرداد ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران علیرضا آقایی مسئول کمیته پادکست  در دهمین نشست پاتوق قصه گویی ضمن معرفی این بخش گفت:  پادکست یک فایل صوتی مشابه برنامه‌ی رادیویی (ترکیبی از موسیقی، افکت، آرم و کلام ) است که قابلیت انتشار در وب ‌سایت‌ها یا شبکه‌های اجتماعی را داشته و در آن یک یا چند راوی، ماجرای قصه و یا برگی از تاریخ را روایت می‌کنند.

وی در تبیین سه بخش پادکست قصه گویی( انفرادی، گروهی) پادکست درباره‌ی قصه گویی( پادکست مستند قصه گویی)، پادکست قصه های بومی و فولکلور (پادکست پژوهشی) گفت: بخش پادکست درباره ی قصه گویی موضوعات تحقیقی و مستند همچون خاستگاه قصه ها، معرفی قصه گویان برتر و چهره، تاریخچه قصه و قصه گویی، معرفی فعالان توسعه و ترویج هنر قصه گویی با استفاده از مصاحبه، میزگرد، صداهای منتشر شده، خوانش بخشی از کتاب، در مدت زمان حداقل۲۰ و حداکثر ۳۰دقیقه به مخاطب است و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به ‌صورت سریالی (اپیزودیک) تا سه قسمت روایت کنند.

آقایی با توجه به تفاوت شکلی قصه گویی در نقاط مختلف کشور عنوان کرد: بخش پادکست قصه های بومی و فولکلور جشنواره قصه‌گویی با هدف شناخت و معرفی قصه‌ها و قصه‌گویان بومی و فولکلور در مدت زمان حد‌اقل ۲۵ و حد‌اکثر ۳۰ دقیقه و با قابلیت سریالی (اپیزودیک)برگزار خواهد شد.

مسئول کمیته قصه گویی با تاکید بر کسب مجوز نویسنده  اثر در صورت غیر کانونی بودن اثر مکتوب گفت: هرشرکت کننده حداکثر می‌تواند دو اثر را به دبیرخانه ارسال نماید. حقوق فایل‌های ارسالی به جشنواره متعلق به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بوده و حق ، بهره‌برداری و استفاده از آن متعلق به کانون خواهد بود.

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت