هنر سرود و تلفیق آن با نمایش، ژانری با عنوان سرود نمایش خلق می‌کند و از فعالیت‌های مورد توجه نوجوانان است. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هدف شناخت و پرورش استعدادهای نوجوان در این حوزه اقدام به تاسیس انجمن سرود و نمایش کرده است. در حال حاضر دوره‌های آموزشی انجمن سرود نمایش - کانون با بسترسازی لازم، در سراسر کشور برگزار می‌شود و از فعالیت‌های پررونق کانون است. در هیمن راستا نخستین مهرواره سرود – نمایش با نام «سرود آفرینش» با حضور 300 گروه و بیش از 4500 نفر نوجوان در سال 98 برگزار شد.

سرود نمایش به عنوان یک فعالیت گروهی منجبر به ترویج روحیه تحمل و قبول یکدیگر و تلاش برای فعالیت جمعی می‌شود همچنین نوجوانان با اصول سولفژ، کُرال و همخوانی آشنا شده و تلاش میکنند با استفاده از هنر نمایش و اجرای پرفورمنس، تصویری از محتوای سرود برای مخاطبان بازسازی کنند.

اعضای مرکز شماره 12 میهمان «قصه‌های خوشمزه» شدند

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان تهران مسابقه قصه‌گویی " قصه های خوشمزه " در روز چهارشنبه 18 مرداد ماه با حضور  60 نفر اعضا و والدین برگزار شد.                                                                                                                                                                              

در این برنامه 21 قصه‌گو با هدف  آشنایی با روش‌های قصه‌گویی،  ایجاد رقابتی سالم و هیجان انگیز و  ارج نهادن به فرهنگ قصه گفتن و قصه شنیدن  اجرای قصه پرداختند.

اعضا پس از حضور در کارگاه‌های قصه‌‍گویی به این مرحله راه یافتند و یک روند فرآیندی را برای حضور در جشنواره ملی قصه گویی کانون طی کردند.

داوری این مسابقه توسط لیلا مکانی مربی مسئول مرکز، قصه‌گو با سابقه کانون و صبا علیزاده 16 ساله عضو ارشد و قصه‌گو کانون انجام شد.

در این برنامه داوران  نکات و اصول مربوط به قصه گویی صحیح را برای مخاطبان بازگو کردند و با توجه به اهداف مسابقه با یکدیگر گفتگو کردند.

در پایان ثنا حسن لویی عضو نونهال، با "قصه قیچی" که دنبال کار می‌گشت، رومینا ندایی نونهال با "قصه تولد مار بوآ"، فریبا دست فال، مادر عضو مرکز  با "قصه گل گیس" به عنوان برگزیدگان این مسابقه معرفی شدند.

 

 

اعضای مرکز شماره 12 میهمان «قصه‌های خوشمزه» شدنداعضای مرکز شماره 12 میهمان «قصه‌های خوشمزه» شدنداعضای مرکز شماره 12 میهمان «قصه‌های خوشمزه» شدند

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت