• // - 08:05
  • تعداد بازدید: 259
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آغاز فعالیت‌های اردویی پس از دوسال؛

اعضای مرکز شماره ٩ کانون استان تهران به تماشای نمایش‌های مرکز تولید تئاتر نشستند

تعدادی از اعضای مرکز فرهنگی هنری شماره ٩ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران پس از نزدیک به دو سال فعالیت مجازی به مرکز تئاتر کانون رفتند و از نزدیک به تماشای سه نمایش این مرکز نشستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان تهران، فعالیت‌های اردویی یکی از برنامه‌های جذاب کانون است که علاوه بر ایجاد شور و شوق در بین کودکان و نوجوانان، تجربه‌های اجتماعی و گروهی بچه‌ها را افزایش می‌دهد.

در این میان بروز بیماری کرونا و همه‌گیری آن در نزدیک به دو سال گذشته باعث شد بچه‌های مرکز نتوانند این فعالیت جمعی را تجربه کنند و مربیان مرکز برای نخستین بار پس از این مدت، ٧ کودک و نوجوان عضو مرکز را به مرکز تئاتر کانون واقع در پارک لاله تهران بردند.

اعضا نخست در فضای بیرون از مرکز تئاتر و در محوطه پارک لاله به تماشای نمایش محیطی «ماهی رنگین‌کمان» نشستند و پس از آن دو نمایش «حیاط خانه ما» و «آرزوهای یک موش کور» را تماشا کردند.

بچه‌ها روز ۴ آذر ١۴٠٠، پس از آن با مربیان خود گفت‌وگو و از نمایش‌های اجراشده در مجموع ابراز رضایت کردند.

روز خوب و پر از جذابیت پاییزی در محیط زیبای پارک لاله و با بازی و شادی کودکان عضو مرکز شماره ٩ کانون کامل شد.

این اردو با همکاری مرکز تئاتر کانون و همراهی مهتاب شهیدی مربی مسئول و منیژه عبداللهی مربی فرهنگی مرکز برگزار شد.

نکته قابل توجه این که برخی از این کودکان و نوجوانان را اعضای مرکز مجازی کانون تشکیل می‌دادند که برای نخستین بار  به‌صورت حضوری در چنین فعالیتی در کانون شرکت کرده بودند.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت